
UUDET TEKNOLOGIAT JA INNOVAATIOT – TEEMAPÄIVÄ
Foowest järjestää Lihakeskusliiton jäsenyrityksille ja kannattajajäsenille teemapäivän aiheesta ”Uudet teknologiat ja innovaatiot”.
Tilaisuus pidetään Hämeenlinnassa (Hotelli Vaakuna, Possentie 7) tiistaina 26.9.2017
Ohjelma:
9:00 Ilmoittautuminen ja aamukahvi
9:30 Uudet teknologiat lihateollisuudessa – johdatus päivän teemaan (Markku Niemistö, Foodwest)
10:15 Uudet säilyvyyttä lisäävät teknologiat (Petri Uotila, TopHygiene)
11:15 Keinosuolen uusia mahdollisuuksia (Esa Hihnala, ViskoTeepak)
12:00 Lounas
13:00 Innovation in Food Processing Technology and Active Packaging (Giorgia Francini, Sealed Air)
14:15 Liha ruokana ja ravintona nyky-Suomessa (Eero Puolanne, HY)
15:15 Mitä seuraavaksi? Kasvisruokatutkimuksen terveiset lihateollisuudelle (Emmi Penttilä, Foodwest)
16:00 Tilaisuus päättyy
Tervetuloa!
Hinta: Teemapäivän hinta on 275 € + alv 24 % sisältäen ohjelman ja tarjoilut
Sitovat ilmoittautumiset 1.9. mennessä joko sähköpostitse tai puhelimitse:
mari.hannuksela@lihakeskusliitto.fi 040-5151379
markku.niemisto@foodwest.fi 040-5051735



