Hyviä uutisia espoolaisille lihan ystäville –

Uudistettu K-citymarket Iso Omena Espoossa avaa ovet kansainvälisen tason ruokakauppaan

K-citymarket Iso Omena Espoon Matinkylässä on uudistunut kansainvälisen tason ruokakaupaksi. Kaupan myymäläilmeessä ja palvelutarjonnassa on haettu inspiraatiota keskieurooppalaisesta ruokakulttuurista. Uudistuksen suunnittelussa on hyödynnetty asiakasdataa, jolloin kaupasta on saatu kaupan omien asiakkaiden näköinen herkkukauppa. K-citymarket Iso Omenan palvelutiskit pitenivät yhteensä 60 metriin.

Kaupan uusi 60 metrin palvelutiskin tarjonta on suunniteltu yhdessä keittiömestari, ravintoloitsija Pekka Terävän kanssa. Tuoreen lihan ja kalan tarjonta on monipuolisempaa. Valikoiman myötä uudistettiin myös palvelutiskin kalusteet ja tekniikka. Terävän johdolla koulutettiin palvelutiskin henkilökuntaa laadukkaiden raaka-aineiden käsittelyyn ja käyttötapoihin. Koulutettu henkilökunta opastaa ruokavinkeillään myös asiakkaita.

– Palvelutiskissämme hyödynnetään moderneinta teknologiaa. Laadukkaimman järjestelmän myötä tuotteiden laatu ja tuoreus korostuvat entisestään. Optimaalinen säilytyslämpötila ja täydellinen hygieenisyys tuntuvat selkeästi myös tuotteiden maussa, kertoo kauppias Toni Pokela.

Palvelutiskille rakennettiin myös ravintoloista tuttu laadukkaan naudanlihan Dry Aged eli kuivaraakakypsytyksen mahdollistava kypsytyskaappi. Palvelutiskin näkyvillä olevassa kypsytyskaapissa lihat raakakypsyvät muutamista viikoista useaan kuukauteen. Raakakypsytyskaappia ei ole aiemmin nähty Suomen ruokakaupoissa. Palvelu mahdollistaa ravintolatason laatua vastaavan naudanlihan hankkimisen myös kotiin.

– Dry Aged –lihaa varten vaihdetaan aina puhtaat veitset ja leikkuulauta. Kypsytyskaapista kerran pois otettua lihaa ei laiteta enää takaisin. Dry Age -menetelmällä on merkittävä vaikutus lihan luontaisiin makuihin ja mureuteen, Pokela tietää.

Kaikki K-citymarket-ketjun kaupat uudistetaan vuoden 2018 loppuun mennessä. Tavoitteena on luoda 81 erilaista, valikoimaltaan ja palveluiltaan oman asiakaskuntansa näköistä K-citymarketia.

Juttuarkisto

© Copyright - Lihalehti