Lihan reitti kuluttajalle muuttuu: HoReCan osuus jo neljännes
10.9.2018/by Niina JormalainenKuivuus iski Pohjois-Eurooppaan – Suomessa lihan tuotantokustannukset nousussa
10.9.2018/by Niina JormalainenPula naudanlihasta kurittaa jalostajia
30.4.2018/by Niina JormalainenParjattu lehmä onkin ilmastoviisas!
4.4.2018/by Niina JormalainenKenen ehdoilla lihateollisuudessa keskustellaan?
26.3.2018/by Niina JormalainenUudella savustusvaunujen pesukoneella säästetään vettä
26.3.2018/by Niina JormalainenSuomessa on ensimmäistä kertaa todettu hirvieläinten näivetystautia
8.3.2018/by Niina JormalainenLuomu kasvaa, vientikin houkuttaa
24.2.2018/by Niina JormalainenSavuhovi kovassa kasvussa
13.2.2018/by Niina JormalainenRohkeiden ratkaisujen Mattila Bros
13.2.2018/by Niina JormalainenWurstilla luotetaan osaamiseen ja maltilliseen kasvuun
11.12.2017/by Niina JormalainenOmaleimainen porotalous keskellä kiireistä sesonkia
20.11.2017/by Niina JormalainenLihakeskusliitto ry
Eteläranta 10
00130 Helsinki
puh. 040 515 1379
Liha ja ruoka
Päätoimittaja
Mari Hannuksela
Puh. 040 515 1379
etunimi.sukunimi@lihakeskusliitto.fi
Lähetä minulle sähköposti
Toimituspäällikkö – Ilmoitusmyynti
Ninnu Perälä
Puh. 045 131 1032
etunimi.sukunimi@lihajaruoka.fi
Lähetä minulle sähköposti
Toimitussihteeri
Niina Jormanainen
etunimi.sukunimi@lihajaruoka.fi
Lähetä minulle sähköposti
Lihakeskusliitto ry
Toimitusjohtaja
Mari Hannuksela
Puh. 040 515 1379
etunimi.sukunimi@lihakeskusliitto.fi
Lähetä minulle sähköposti