Sovittelevaa näkemystä ilmastokeskusteluun
12.3.2021/by Niina JormalainenPuurtajankadun tuotepäällikkö
12.3.2021/by Niina JormalainenKorona kuritti rankasti Ahvenanmaata – Dahlmanilla silti positiiviset tulevaisuuden näkymät
10.2.2021/by Niina JormalainenRuokatrendit 2021
10.2.2021/by Niina JormalainenGlobaali lihankulutus kasvussa – Suomessa tasaista
10.2.2021/by Niina JormalainenPalvaamon joulu
7.12.2020/by Niina JormalainenKisa poronlihasta kovenee
7.12.2020/by Niina JormalainenWagyu on lihamaailman samppanja
7.12.2020/by Niina JormalainenAkateeminen Kiuas-Seura kirittää makkaranvalmistajia
6.11.2020/by Niina JormalainenKarelian Lihajaloste 30 vuotta
6.11.2020/by Niina JormalainenNautakarja ja nurmi pitävät hiilen kiertämässä
6.11.2020/by Niina JormalainenKasvuyrittäjäksi yrityskaupan kautta
6.11.2020/by Niina JormalainenLihakeskusliitto ry
Eteläranta 10
00130 Helsinki
puh. 040 515 1379
Liha ja ruoka
Päätoimittaja
Mari Hannuksela
Puh. 040 515 1379
etunimi.sukunimi@lihakeskusliitto.fi
Lähetä minulle sähköposti
Toimituspäällikkö – Ilmoitusmyynti
Ninnu Perälä
Puh. 045 131 1032
etunimi.sukunimi@lihajaruoka.fi
Lähetä minulle sähköposti
Toimitussihteeri
Niina Jormanainen
etunimi.sukunimi@lihajaruoka.fi
Lähetä minulle sähköposti
Lihakeskusliitto ry
Toimitusjohtaja
Mari Hannuksela
Puh. 040 515 1379
etunimi.sukunimi@lihakeskusliitto.fi
Lähetä minulle sähköposti