Makkaran valmistus – näin syntyy suomalaisten suosikkivihannes
23.9.2022/by Niina JormalainenOktoberfest on oluen ja makkaran juhlaa
23.9.2022/by Niina JormalainenElintarviketeollisuus-messut lähestyvät – valmistelut hyvällä mallilla
24.8.2022/by Niina JormalainenElintarvikeala sinnittelee kustannusmyrskyssä
24.8.2022/by Niina JormalainenElintarvikerikokset tehostetusti luupin alla
10.6.2022/by Niina JormalainenVerkkoruokakaupat vertailussa
10.6.2022/by Niina JormalainenRuokaa verkosta
10.6.2022/by Niina JormalainenLihatietoa: viivakoodi ja synkka
31.5.2022/by Niina JormalainenPepe Fernándezin suosittu liharavintola tarjoaa joka viikko satoja kiloja naudan- ja sianlihaa
22.4.2022/by Niina JormalainenElintarvikemarkkinavaltuutettu Olli Wikberg – kriisiorkesterin kapellimestari
22.4.2022/by Niina JormalainenEspanjan lihateollisuus kulkee vallitsevia trendejä vastaan Euroopassa
22.4.2022/by Niina JormalainenRuokatrendit 2022
29.3.2022/by Niina JormalainenLihakeskusliitto ry
Eteläranta 10
00130 Helsinki
puh. 040 515 1379
Liha ja ruoka
Päätoimittaja
Mari Hannuksela
Puh. 040 515 1379
etunimi.sukunimi@lihakeskusliitto.fi
Lähetä minulle sähköposti
Toimituspäällikkö – Ilmoitusmyynti
Ninnu Perälä
Puh. 045 131 1032
etunimi.sukunimi@lihajaruoka.fi
Lähetä minulle sähköposti
Toimitussihteeri
Niina Jormanainen
etunimi.sukunimi@lihajaruoka.fi
Lähetä minulle sähköposti
Lihakeskusliitto ry
Toimitusjohtaja
Mari Hannuksela
Puh. 040 515 1379
etunimi.sukunimi@lihakeskusliitto.fi
Lähetä minulle sähköposti