Lehden nimi muuttuu: Lihalehti on pian Liha ja ruoka
10.12.2021/by Niina JormalainenElintarviketeollisuuden koneita maailmalle Klaukkalasta
10.12.2021/by Niina JormalainenLihavuoden 2021 parhaat
10.12.2021/by Niina JormalainenTavoitteena elinkaariarvioinnin yhtenäistäminen
12.11.2021/by Niina JormalainenPeuranliha on todellista lähiruokaa
12.11.2021/by Niina JormalainenLiha on poliittista
9.11.2021/by Niina JormalainenZürichiläinen pienyritys valmistaa urbaania kuivamakkaraa
9.11.2021/by Niina JormalainenLapin Liha haluaa kehittää poronlihamarkkinaa
12.10.2021/by Niina JormalainenPouttu kasvaa monipuolisella osaamisella
8.10.2021/by Niina JormalainenHiilineutraalia lihaa?
6.10.2021/by Niina JormalainenJätelaki uudistui – kiertotalous vaatii yrittäjältä muovia, rahaa ja uutta ajattelua
30.8.2021/by Niina JormalainenRoland Snellman on perheyhtiön vastuunkantaja
30.8.2021/by Niina JormalainenLihakeskusliitto ry
Eteläranta 10
00130 Helsinki
puh. 040 515 1379
Liha ja ruoka
Päätoimittaja
Mari Hannuksela
Puh. 040 515 1379
etunimi.sukunimi@lihakeskusliitto.fi
Lähetä minulle sähköposti
Toimituspäällikkö – Ilmoitusmyynti
Ninnu Perälä
Puh. 045 131 1032
etunimi.sukunimi@lihajaruoka.fi
Lähetä minulle sähköposti
Toimitussihteeri
Niina Jormanainen
etunimi.sukunimi@lihajaruoka.fi
Lähetä minulle sähköposti
Lihakeskusliitto ry
Toimitusjohtaja
Mari Hannuksela
Puh. 040 515 1379
etunimi.sukunimi@lihakeskusliitto.fi
Lähetä minulle sähköposti