Luottamus ja yhteistyö vahvistavat toimitusketjua
20.11.2017/by Niina JormalainenKannattavuus ja kilpailukyky toimittajan suurennuslasissa
8.9.2017/by Niina JormalainenMaistuisiko keinoliha?
23.5.2017/by Niina JormalainenAito ja oikea menopaluu syntyy Tapolan tehtaalla
18.5.2017/by Niina JormalainenWurstilla jäähdytetään nyt hiilidioksidilla
20.2.2017/by Niina JormalainenHuhtahyvät investoi kasvuun
31.1.2017/by Niina JormalainenParasta ennen vai viimeinen käyttöpäivä?
3.10.2016/by Niina JormalainenEsittelyssä EU-järjestöt
13.9.2016/by Niina JormalainenAasian kysyntä vetää sikasyklin nousuun
13.9.2016/by Niina JormalainenPentikäinen: ”Suomi nousuun yrittäjyyden kautta”
7.6.2016/by Niina JormalainenRehn: ”Seuraamme kilpailutilanteen kehittymistä”
7.6.2016/by Niina JormalainenTyövoimakustannukset ja kilpailukyky – eroja Suomen ja Saksan välillä
7.6.2016/by Niina JormalainenLihakeskusliitto ry
Eteläranta 10
00130 Helsinki
puh. 040 515 1379
Liha ja ruoka
Päätoimittaja
Mari Hannuksela
Puh. 040 515 1379
etunimi.sukunimi@lihakeskusliitto.fi
Lähetä minulle sähköposti
Toimituspäällikkö – Ilmoitusmyynti
Ninnu Perälä
Puh. 045 131 1032
etunimi.sukunimi@lihajaruoka.fi
Lähetä minulle sähköposti
Toimitussihteeri
Niina Jormanainen
etunimi.sukunimi@lihajaruoka.fi
Lähetä minulle sähköposti
Lihakeskusliitto ry
Toimitusjohtaja
Mari Hannuksela
Puh. 040 515 1379
etunimi.sukunimi@lihakeskusliitto.fi
Lähetä minulle sähköposti