Pepe Fernándezin suosittu liharavintola tarjoaa joka viikko satoja kiloja naudan- ja sianlihaa
22.4.2022/by Niina JormalainenElintarvikemarkkinavaltuutettu Olli Wikberg – kriisiorkesterin kapellimestari
22.4.2022/by Niina JormalainenEspanjan lihateollisuus kulkee vallitsevia trendejä vastaan Euroopassa
22.4.2022/by Niina JormalainenRuokatrendit 2022
29.3.2022/by Niina JormalainenLihatietoa: riista
22.3.2022/by Niina JormalainenSuurimmat lihayritykset
4.3.2022/by Niina JormalainenEnergian hinnat – Maltti on valttia tulevaisuuden energiaratkaisuissa
4.3.2022/by Niina JormalainenSaksan lihakriisi syvenee − maatalouden poliittinen vetovastuu vihreiden hallussa
10.2.2022/by Niina JormalainenLihatietoa: siivutus
28.1.2022/by Niina JormalainenPk-yritysten tuotteet kiinnostavat lihaostoksilla
28.1.2022/by Niina JormalainenMatkailu- ja ravintola-ala on luisumassa yhä syvempään kriisiin − MaRa esittää nopeita korjaustoimia
13.1.2022/by Niina JormalainenFinnvacumin Christer Weckström: ”Jokainen päivä on iso onnistuminen”
13.12.2021/by Niina JormalainenLihakeskusliitto ry
Eteläranta 10
00130 Helsinki
puh. 040 515 1379
Liha ja ruoka
Päätoimittaja
Mari Hannuksela
Puh. 040 515 1379
etunimi.sukunimi@lihakeskusliitto.fi
Lähetä minulle sähköposti
Toimituspäällikkö – Ilmoitusmyynti
Ninnu Perälä
Puh. 045 131 1032
etunimi.sukunimi@lihajaruoka.fi
Lähetä minulle sähköposti
Toimitussihteeri
Niina Jormanainen
etunimi.sukunimi@lihajaruoka.fi
Lähetä minulle sähköposti
Lihakeskusliitto ry
Toimitusjohtaja
Mari Hannuksela
Puh. 040 515 1379
etunimi.sukunimi@lihakeskusliitto.fi
Lähetä minulle sähköposti