Kuluttajat maistelivat lammastuotteita – kiinnostus kasvoi vauhdilla
17.3.2023/by Niina JormalainenElintarvikepäivä – tietoa, turvaa ja teknologiaa
9.3.2023/by Niina JormalainenLiha käyttötarkoituksen mukaan
8.3.2023/by Niina JormalainenKuivalihakundi kasvaa vauhdilla
8.3.2023/by Niina JormalainenLuomu: Suomi kirii kiinni EU:n luomutavoitteita
10.2.2023/by Niina JormalainenNapolilainen pizza valloitti Suomen
9.2.2023/by Niina JormalainenRuokatrendit 2023
2.2.2023/by Niina JormalainenLandeli Group keskittää toimintoja Huittisiin
24.1.2023/by Niina JormalainenChark-SM palasi Ruotsin lihateollisuuden ykköstapahtumaksi
13.12.2022/by Niina JormalainenMaineensa veroinen iberico
12.12.2022/by Niina JormalainenRuokaboksi haluaa muuttaa ruokajärjestelmää
12.12.2022/by Niina JormalainenTyövoimapula iski elintarvikealaan – rekrygallup
1.11.2022/by Niina JormalainenLihakeskusliitto ry
Eteläranta 10
00130 Helsinki
puh. 040 515 1379
Liha ja ruoka
Päätoimittaja
Mari Hannuksela
Puh. 040 515 1379
etunimi.sukunimi@lihakeskusliitto.fi
Lähetä minulle sähköposti
Toimituspäällikkö – Ilmoitusmyynti
Ninnu Perälä
Puh. 045 131 1032
etunimi.sukunimi@lihajaruoka.fi
Lähetä minulle sähköposti
Toimitussihteeri
Niina Jormanainen
etunimi.sukunimi@lihajaruoka.fi
Lähetä minulle sähköposti
Lihakeskusliitto ry
Toimitusjohtaja
Mari Hannuksela
Puh. 040 515 1379
etunimi.sukunimi@lihakeskusliitto.fi
Lähetä minulle sähköposti