Tiedote

Lihajaloste Korpela Oy

Julkaisuvapaa 24.8.2017

Lihajaloste Korpela Oy:n valmisruoat gluteenittomiksi

Lihajaloste Korpela Oy:n Honkajoen valmisruokatehdas muuttuu kokonaan gluteenittomaksi 1.9.2017. Gluteenittomuuden lisäksi Korpelan valmisruoat ovat jatkossa myös laktoosittomia ja soijattomia. Suurimmassa osassa tuotteista on myös vähennetty suolan määrää.

Lihajaloste Korpelan toimitusjohtaja Seppo Korpelan mukaan uudistuksen tärkein tavoite on helpottaa sellaistenkin perheiden arkea, joissa gluteeniton, laktoositon tai soijaton ruokavalio ei kosketa kaikkia perheenjäseniä. Uudet tuotteet on tehty maistumaan koko perheelle.

  • Meillä Korpelassa tuotteet valmistetaan aina maku ja laatu edellä, ja nyt tehtävät muutokset mahdollistavat kaikkien nauttia laadukkaista tuotteistamme – ruokavalion rajoitteista riippumatta, Seppo Korpela sanoo.

Uudistuksen myötä Korpela haluaa tuoda selkeästi esille myös tuotteiden runsaan kotimaista alkuperää olevan lihan määrän. Pakkaukset on tehty kuluttajalle informatiiviseksi niin käytetyn lihan määrän ja kotimaisuuden kuin ravitsemuksellisen informaationkin suhteen.

Vähittäiskauppaan tuotteita tulee aluksi neljä gluteenitonta vaihtoehtoa: broilerinuggetit sekä liha-, broileri- ja jauhelihakasvispyörykät. Myös vähittäiskauppojen palvelutiskien sekä ateriabaarien lisäksi HoReCa asiakkaille tutuksi tulleet paneroidut kypsät leikkeet muuttuvat gluteenittomiksi, laktoosittomiksi sekä soijattomiksi.

Lisätietoja: Toimitusjohtaja Seppo Korpela, Lihajaloste Korpela Oy, seppo.korpela@korpela.fi, puh. 050 363 7200

Juttuarkisto

© Copyright - Liha ja ruoka