Tiedote 4.2.2022

Liha-alan johtava kansainvälinen ammattitapahtuma järjestetään Frankfurtissa toukokuussa! IFFA-messut kattaa liha-alan toimitusketjun kauttaaltaan aina teurastuksesta prosessointiin ja pakkaamisesta myyntiin ja jakeluun. IFFA:n turvallisuus- ja hygieniatoimet ovat perusteellisia; voit tulla messuille turvallisin mielin!

IFFA:n ajankohtaisia teemoja ovat tänä vuonna muun muassa ilmastoneutraali elintarviketuotanto, elintarviketurvallisuus, resurssitehokkuus, tuotannon optimoiminen ja digitaaliset ratkaisut. Myös ruokatrendit ovat puheena.

Kestävän kehityksen haasteet ovat niin teollisuuden ja kaupan kuin kuluttajien huulilla. Kestävä kehitys toimii myös katalysaattorina muutokselle ja innovaatioille. IFFA:ssa tämä näkyy muun muassa siinä, että nyt ensimmäistä kertaa mukana messuilla ovat myös vaihtoehtoiset proteiinit.

Koneiden ja laitteiden puolella esimerkiksi uudet energiatehokkaat jäähdytys- ja lämmitysratkaisut ovat askel kohti kestävää kehitystä. Pakkausteknologiassa puolestaan kehityssuunta on kohti muovittomia pakkauksia. IFFA:ssa kestävää kehitystä ja energiatehokkuutta edistävät ratkaisut näkyvät kautta linjan näytteilleasettajien tuotteissa.

Saksan koronasäännöt ovat lievenemässä jo maaliskuussa. Pääset IFFA:aan, kun olet joko rokotettu tai parantunut koronasta, tai sinulla on todistus negatiivisesta koronatestistä. Messe Frankfurtin messukeskuksessa hygieniasta pidetään hyvää huolta. Messuhallien ilma vaihtuu kokonaisuudessaan kymmenen minuutin välein, pintoja desinfioidaan säännöllisesti, kulkuvirtoja halleissa ohjaillaan etäisyyksien säilyttämiseksi ja messuilla vaaditaan kasvomaskin käyttämistä. Voit lukea IFFA:n nettisivuilta lisää. (linkki: https://iffa.messefrankfurt.com/frankfurt/en/exhibitor-services/hygiene.html)

Messuliput tulee ostaa etukäteen netistä. IFFA:n lippukauppa on jo auki (linkki: https://visitortickets.messefrankfurt.com/ticket/en/ticket_select.html?reset_remove_personalized_tickets=true&_appshop=mf_tap20160620_1615)

Tervetuloa IFFA:aan! Jos mieleesi tulee kysymyksiä, älä epäröi ottaa yhteyttä IFFA:n Suomen edustajaan Messeforumiin: info@messeforum.fi