lihalehti_etusivu

Lihakeskusliitto jäsenten asialla

leikkaamo

Liha-ala on elintarviketeollisuuden suurin toimiala

grillilihaa

Liha-ala työllistää neljänneksen
elintarvikealan työvoimasta

Hallitus

Lihakeskusliitto ry valitsi syyskokouksessaan 8.9.2018 hallituksen kalenterivuodelle 2019.

Uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Peter Westerholm (Talman Luomu Oy). Seppo Korpela (Lihajaloste Korpela Oy) jatkaa puheenjohtajana vuoden 2018 loppuun.

Vuoden 2019 hallitus: 

Puheenjohtaja

PETER WESTERHOLM, Talman Luomu Oy

Varsinaiset jäsenet:

SEPPO KORPELA, Lihajaloste Korpela Oy

MIKA LINDFORS, Lagerblad Foods Oy

JYRKI SAARELA, Wursti Oy

JUKKA VILSKA, Huhtahyvät Oy

GUSTAF SALMELIN, Food Brands Nordic Oy

TERO SIVULA, Veljekset Mattila Oy

KRISTIAN TAPOLA, Tapola Oy

RAMI HIMANTO Perniön Liha Oy

MIKKO KARELL, Pouttu Oy

JUHA HAROMA, Helsingin Lihakauppiasyhdistys

Varajäsenet:

JARI KORTELAINEN, Lihajaloste Korpela Oy

PASI LAINTO, Savuhovi Oy

NIKO SAARELA, Wursti Oy

ANTTI VILSKA, Huhtahyvät Oy

VILLE VIRKKI, Food Brands Nordic Oy

JUHA RUOHOLA, Lihatukku Jouni Partanen Oy

JAAKKO KYLMÄNEN, Kylmänen Food Oy

JARI HEINONEN, Turun Liha- ja karjakauppiasyhdistys

JUHA RÖNKÄ, Rönkä Oy

MATTI GRANLUND, Helsingin Lihakauppiasyhdistys

© Copyright - Lihalehti