Ladataan Tapahtumat

« All Events

Lihakeskusliitto kouluttaa – Uudet teknologiat ja innovaatiot

syyskuu 26 @ 09:00 - 16:00

 

UUDET TEKNOLOGIAT JA INNOVAATIOT – TEEMAPÄIVÄ

Foowest järjestää Lihakeskusliiton jäsenyrityksille ja kannattajajäsenille teemapäivän aiheesta ”Uudet teknologiat ja innovaatiot”.

Tilaisuus pidetään Hämeenlinnassa (Hotelli Vaakuna, Possentie 7) tiistaina 26.9.2017

Ohjelma:

9:00     Ilmoittautuminen ja aamukahvi

9:30     Uudet teknologiat lihateollisuudessa – johdatus päivän teemaan (Markku Niemistö, Foodwest)

10:15    Uudet säilyvyyttä lisäävät teknologiat (Petri Uotila, TopHygiene)

11:15     Keinosuolen uusia mahdollisuuksia (Esa Hihnala, ViskoTeepak)

12:00   Lounas

13:00   Innovation in Food Processing Technology and Active Packaging (Giorgia Francini, Sealed Air)

14:15    Liha ruokana ja ravintona nyky-Suomessa (Eero Puolanne, HY)

15:15    Mitä seuraavaksi? Kasvisruokatutkimuksen terveiset lihateollisuudelle (Emmi Penttilä, Foodwest)

16:00   Tilaisuus päättyy

Tervetuloa!

 

Hinta:   Teemapäivän hinta on 275 € + alv 24 % sisältäen ohjelman ja tarjoilut

Sitovat ilmoittautumiset 1.9. mennessä joko sähköpostitse tai puhelimitse:

mari.hannuksela@lihakeskusliitto.fi 040-5151379

markku.niemisto@foodwest.fi 040-5051735

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
syyskuu 26
Aika:
09:00 - 16:00

Tapahtumapaikka

Hotelli Vaakuna
Possentie 7
Hämeenlinna, Suomi
+ Google Map